FESTIVITATE DE PREMIERE ȘI AVANSARE ÎN GRAD CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI LOCALE

FESTIVITATE DE PREMIERE ȘI AVANSARE ÎN GRAD CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI LOCALE

În fiecare an, în data de 21 mai, când creștinii ortodocși îi prăznuiesc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, Direcția Poliției Locale organizează un ceremonial care să marcheze importanța acestei zile. Această zi a fost decretată ziua națională a Poliției Locale în anul 2010, de atunci și până în prezent, în toată țara fiind organizate astfel de evenimente.

La festivitatea desfășurată în incinta instituției au asistat viceprimarul Ion Dragomir, administratorul Niculae Ghiță precum și alți reprezentanți ai Primăriei și instituțiilor subordonate acesteia, dar si ai instituțiilor MAI. În cadrul ceremonialului, 20 de polițiști locali au primit diplome de merit, iar alți patru au fost avansați în gradul profesional următor.

”În numele domnului primar Nicolae Barbu vreau să vă felicit pentru activitatea pe care o desfășurați zilnic și pentru modul în care acționați și asigurați liniștea și ordinea locuitorilor acestui oraș”, a declarat viceprimarul Ion Dragomir.

Clejanu Florica, Neacșu Tudorița, Ursaru Marius și Cineru Viorel sunt cei patru polițiști locali care au fost avansați în gradul profesional următor, iar pentru eforturile depuse în îndeplinirea misiunilor şi atribuţiilor pe timpul acţiunilor organizate în zona de competenţă, precum și pentru modul în care au acționat, Şalupa Liviu, Muşat Remus, Ţogoe Stana, Chican Alexandru, Degeratu Marian, Vasile Mihai, Enescu Marius, Văduva Andrei, Manolache Marga şi Mocanu Adrian, Dogaru Alexandru, Bătrînu Marian, Oprea Marian, Pintenaru Mihai, Danciu Denisa şi Teodorescu Camil, Vlad Florian, Drăgătoiu Adrian, Petcu Adrian, Clejanu Florica au primit din partea conducerii diplome de merit.

Ultima modificare: 21.05.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LUCRĂRI PROGRAMATE DE ADPP PENTRU LUNI, 21 MAI 2018

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.